Siers Tallegio tipa puscietais ar balzamiko etiķa pārklājumu

Puscietais siers ražots no tikko slaukta silta, nepastarizēta piena. Siers tiek ražots pēc itāļu receptēm un tas tiek gatavināts 2-4 mēnešus pēc tradicionālām metodēm, pareizā mitrumā un temperatūrā. Balzamiko etiķa pārklājums, ko droši var ēst (Tallegio tipa sieram)- siers tiek pārklāts vairākas reizes ar balzamiko etiķi, kas izveido garoziņu, un piedod sieram nedaudz pikantu garšu. Nebūs vakuuma iepakojumā, bet svaigi griezts un ievietots siera papīrā, lai saglabātu īsto garšu un siera labākās īpašības. Iepakojums: 0,2- 0,30 kg. ZS Mazlauri īpašnieks Māris Rehtšprehers gatavo īpašu puscieto sieru pēc itāļu receptēm.
Sastāvs: piens, sāls, ieraugs, cietinātājs- kalcija hlorīds, ferments, konservants(dabīgs) -lizocīms.
Realizācijas termiņš: 21 diena.

Ražotājs
Mazlauri

Mazlauri

REHTŠPREHERA Goudas un Tallegio tipa sieri tiek ražoti Zemnieku saimniecībā  „Mazlauri”. Tā atrodas Krimuldas novadā Lēdurgas pagastā. Zemnieku saimniecība jau vairāk kā 20 gadus nodarbojas ar piena lopkopību, un šobrīd ganāmpulkā ir  65 slaucamas govis un 60 teles. Saimniecība apsaimnieko arī 130h  zemes.  2016.gadā ZS Mazlauri īpašnieks Māris Rehtšprehers realizēja  sen izloloto sapni - uzbūvēja siera ražotni un uzsāka puscieto sieru ražošanu.

Siers  ir unikāls ar to, ka tiek ražots no tikko slaukta, nepasterizēta un arī nedzesēta savu gotiņu piena. Siers tiek ražots pēc itāļu receptēm un tas tiek gatavināts 2-4 mēnešus pēc tradicionālām metodēm, pareizā mitrumā un temperatūrā. 

Siers Tallegio tipa puscietais ar balzamiko etiķa pārklājumu
3.12 € / 250 g

Summa
3.12 €

Tirgus diena:
Ceturtdiena, 21. decembris


CITI PRODUKTI